22. Desember …
Catalyzator tenner fire lys Tjueandre Advent …

Fjerde søndag i advent og det tennes fire lys i huttiheitaskogens tomme hus . . . pluss et grønt lys for den varme spirende våren som virker så langt borte nå som vi er midtvinters . . .

StabbursJenta og Pusen har fått besøk av Engler i dag , de spiller vakre toner og forteller om store ting som skal komme . . .

Helt fra jeg var veldig veldig liten kan jeg huske fortellingen om Den Lille Piken Med Svovelstikkene og den fortellingen minnes jeg nettopp på slike dager når vi nærmer oss Julaften med stødige steg. Det er jo en kjennsgjerning at slike høytidsdager får svært mange til å gi en ekstra slant til de som har mindre enn dem selv mens resten av året har vi lett for å glemme i all vår iver og hastverk med å leve våre egne liv i fulle favner. Derfor ber jeg i dag med foldede hender om et friskt pust i mitt hjerte og en stadig påminnelse om å hjelpe de svake i vårt samfunn gjennom hele året så godt jeg kan. I gode som i vonde dager ønsker jeg denne påminnelsens kraft og virke i mitt liv. Ja . . . det ber jeg om i dag med foldede hender.

Gledelig Fjerde Søndag i Advent til alle og hermed er Tjueandre Advent i dagboksbloggen servert 🙂