23. Desember …
Catalyzator ramler snart overrende Tjuetredje Advent …

I dag er det LilleJulaften … og alt som skulle vært unnagjort før julefreden blir invitert til å senke seg i det Garasjianske hjem i Huttiheitaskogen må enten utføres i dag eller utsettes på ubestemt tid . . .

Jo , altså , slike ting som å støvsuge for eksempel det fikser jeg forhåpentligvis i løpet av dette døgnet men eventuelle andre ting må nok bare bli oversett . . .

Pusen og StabbursJenta har nå fått besøk av de strikkende strikkekjærringene og samlingen med hjemmestrikka juletrær. De har også fått besøk av strikkeengelen som synger et gledelig budskap.

Dagens visdomsord er et sitat fra Kaj Munk: Julekvelden er den kvelden i året da Mennesket og Gud forstår hverandre. (Ja , til de som ikke helt ser den sammenhengen mellom Gud og Mennesket så vil jeg bare nevne noen korte stikkord: Gavemildhet , Raushet , Kjærlighet , Omtanke , Velsignelser og Nåde. Alt dette fullstendig uten hverken krav eller motkrav. Og det er jo det hele denne julefeiringen faktisk består i, Velsignelser uten noe som helst krav.

Kvelden Før Kvelden nytes i GarasjeHeimen med NRK på TV-skjermen og programmet “Kvelden Før Kvelden” mens regnet høljer ned utenfor og ustabil strømtilførsel varsler om at det kan bli mørkt her en stund . . .

Nå er det bare innspurten igjen . . .